Build Confidence

Ce este Robotica STEAM?

În februarie 2019, Harris Poll a efectuat un studiu cu 5.002 de studenți, 5.001 de părinți și 1.152 de profesori din 5 țări diferite din întreaga lume, în numele LEGO Education, pentru a înțelege rolul încrederii în sine în învățarea STEM – STEAM . Rezultatele au relevat că mai puțin de 1 din 5 studenți se simt „foarte încrezători” atunci când se ocupă de problemele legate de STEAM – și că utilizarea instrumentelor de învățare hands-on poate îmbunătăți învățarea rezultate și pregătește elevii pentru viitor. Acest lucru este un lucru pe care atât profesorii cât și studenții sunt de acord, 95% dintre educatori și 89% dintre studenți spun că dezvoltă mai multă încredere în sine în STEAM robotizat prin activități practice.

Confidence is key!

Rulează videoul

Cheia înțelegerii: Lipsa increderii de sine împiedică elevii să învețe. Avem nevoie de învățare practică pentru a construi încredere și a îmbunătăți rezultatele învățării care pregătesc elevii pentru viitor.

In prezent exista un decalaj important și critic care trebuie închis, cu milioane de locuri de muncă care așteaptă studenții cu cunostinte STEAM în următorii 10 ani. Profesorii afirma insa ca doar 21% din elevii au abilitățile practice necesare pentru a avea succes.

eecedu va pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a introduce STEAM și robotica în activitățile educationale.

Citeste sondajul complet  aici

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise