Smart client

GHIDUL CLIENTULUI INTELIGENT


Un client inteligent este un client informat.

Iti multumim pentru alegerea facuta si pentru increderea in produsele oferite de compania noastra.

Suntem convinsi ca educatia este una dintre scopurile principale pe care le urmaresti. Nu uita ca intotdeauna reusim sa invatam si prin joc.

Echipa nostra a creat pagini speciale in cadrul site-ului nostru pentru a va asigura o experienta placuta si a va intari convingerea ca alegerea facuta este cea mai buna si inteligenta posibil.


Nu uita sa:


1. Consulti paginile, unde etapele de invatare sunt grupate in functie de categoria de varsta in Prescolar, Primar si Gimanaziu.


2. Inainte sa faci o achizitie, vezi lectiile gratuite si programele educationale oferite de noi.


3. Cataloagele Lego Education te ajuta sa remarci mai usor legarurile intre diferite produse si sa poti anticipa o noua achizitie.


4. Echipa nostra de la Suport pre/post vanzare si Suport tehnic este intotdeauna alaturi de tine, pentru orice intrebari ai putea avea.


5. Daca reprezinti o institutie si doresti sa sprijini educatia, echipa nostra prin departamentul de vanzari sau programe educationale te poate ghida in alegerea unor pachete speciale concepute pentru a se adpta nevoilor tale de la varste prescolare, pana la tineri adolescenti.


Societatea noastra este prezenta in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) si puteti achizitiona prin SICAP produsele prezente in catalogul nostru.

Date de identificare:

Denumire entitate: European Economic Consulting Srl, Bucuresti
Cod de Identificare Fiscala: 15678541

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare ne puteti contacta prin telefon – 0740847514/0723726571 sau E-mail: contact@eecedu.ro


6. Nu in ultimul rand, ai grija sa nu ratezi oportunitatile de dezvoltare personale si profesionala oferite in cadrul site-ului nostru. Creaza un cont si aboneza-te la newsletter.


Ganduri bune,

echipa eecedu.ro


Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise