STEAM Prescolar

Construiti încredere și pregătiti copiii pentru școală și viață cu soluțiile creative, intuitive și versatile oferite de LEGO® Education

Copii sunt curiosi si dornici sa invete. 

Solutiile de invatare LEGO® Education pentru prescolari ii inspira pe copii sa-si urmeze curiozitatea naturala si sa invete prin joaca. 

Aceste solutii de invatare pregatesc copii pentru scoala si pentru experientele din viata de zi cu zi, prin dezvoltarea abilitatilor sociale si incepand calatoria in lumea STEAM cu oportunitati de a-si imbunatati mecanismele de invatare sociala, scriere si citire si prin descoperirea primelor notiuni de proiectare si programare.
LEGO Education Preschool ajuta in dezvoltarea mecanismelor de invatare sociala si prin intelegerea lumii inconjuratoare, in acelasi timp ce copii castiga incredere in propria persoana, inavata sa colaboreze si sa comunice corect cu ceilalti.

Resursele noastre preșcolare își iau punctul de plecare în cinci zone de învățare concentrate și sunt dezvoltate pentru a fi versatile și pentru a oferi valoare. Explorați posibilitățile și descoperiți modul în care copiii sunt încurajați intuitiv să învețe împreună caramida cu cărămidă.

Încurajarea învățării prin joc

Soluțiile LEGO® Education pentru învățarea timpurie STEAM, foloseste jocul pentru a dezvalui devreme lumea matematicii, a științelor și a competențelor lingvistice pentru copiii mici. Implicarea activa (Hands-On). 

Prin explorare captivanta cu cărămizi colorate LEGO® DUPLO®, activitatile propuse aprind curiozitatea naturală și stimuleaza dorinta de descoperire și investigație, în timp ce fețe jucăușe, activități cu povestiri și planuri de lecții bazate pe colaborare elev – profesor, ii ajută pe cei mai tineri elevi să isi dezvolte increderea, abilitățile sociale și emoționale care vor sta la baza unei vieti de învățare reușită.

Abilitati sociale

Solutia educationala My XL World este conceputa pentru a dezvolta abilitățile sociale ale copiilor și pentru a ii ajuta sa aprofundeze înțelegerea lumii din jurul lor prin jocuri de rol, schimb de idei și activități cu construcții interminabile! 

Abilitati STEAM

STEAM Park se bazează pe curiozitatea și dorința naturală a copilului de a explora lumea din jurul său, introducând în același timp lumea științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii (STEAM) prin jocul creativ.

Abilitati Emotionale

Cu LEGO Education’s Build Me Emotions, copiii explorează trăsături și emoții naturale printr-un proces distractiv. Lucrând împreună și construind personaje, câștigă experiență, recunosc emoții și identifică asemănări și diferențe.

Abilitati lingvistice

StoryTales promovează creativitatea, povestirea imaginativă și dezvoltarea limbajului. Copiii care se joacă cu acest set unic vor colabora și vor dezvolta abilități de vorbire și ascultare pe măsură ce își construiesc poveștile și joacă roluri.

Abilitati de programare

Coding Express este o soluție extrem de versatilă, care permite copiilor să exploreze intuitiv conceptele de codare timpurie în timp ce dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor, gândire critică și colaborare.

Learning through play

Abilitati tehnice

Tech Machines este un set atractiv pentru preșcolari care sunt gata să exploreze și să dezvolte abilități de inginerie timpurie și abilități de rezolvare a problemelor, în timp ce dau frau liber creativitatii.

Consultati solutiile dezvoltate de LEGO Education pentru Prescolar – Invatare Timpurie 

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise