STEAM Gimnaziu - Liceu

Construiți abilitățile elevilor pentru orice provocare

Hand-on LEGO® Learning este un limbaj universal și soluțiile LEGO® Education pentru învățământul gimnazial cresc odată cu elevii, pe măsură ce acestia avanseaza cu fiecare nivel de educatie, oferind experiențe practice care stimulează abilitățile de comunicare, creativitate, colaborare și gândire critică. Când elevii învață cu cărămizi LEGO®, instrumente de codare și lecții practice pentru profesori, își activeaza curiozitatea naturală și accentuează abilitățile de cercetare științifică, proiectare inginerească și analiză de date – astfel încât să poată reuși astăzi în clasele lor STEAM și să își realizeze pe deplin potențialul ca cetățeni digitali și lideri mâine.

LEGO Education aduce, de asemenea, acest spirit creativ în cluburi de robotică, programe de codare și spații Maker.

Ce spun profesorii...

1 (3)

“I have very important advice for people who begin to work with LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. If you want to test the algorithms of system operation, explore mechanics, know the theory of automatic control, clearly test created programs, all while working on a team, this solution is for you.”

Descopera STeAM Acasa cu LEGO® Education

Sa mentinem interesantă și antrenanata educatia acasă poate fi un lucru dificil.
Sa facem lucrurile mai simple, folosind resurse moderne si adecvate pentru o experienta placuta de învățare hands-on #STAM ACASA.


Indiferent daca sunt la scoala, în clasă sau acasa, în camera de zi copiii au imaginații mari, curiozitate înnăscută și dorință de a explora și de a-și asuma riscuri.
Tot ce ai nevoie sunt resursele pentru a le folosi. Soluțiile noastre oferă un mediu pentru construirea de idei și modele în timp ce exersăm abilități importante, cum ar fi comunicarea, colaborarea, gândirea critică și creativitatea

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise