STEAM Primar

Inspiram Educatia Permanenta

LEGO® Education pentru invatamantul Primar oferă experiențe practice și antrenante, de care elevii au nevoie pentru a explora conceptele de baza STEM și pentru a corela notiunile invatate cu fenomenul real. 

Cărămizile LEGO®, instrumentele de programare și planurile de lecții care vin in sprijinul profesorilor,  îi invită pe elevi să caute curiozitatea naturală, ajutându-i să dezvolte comunicarea, creativitatea, colaborare și gândire critică într-un mod distractiv și interesant. 

Soluțiile tactice, flexibile cresc odată cu rezolvarea problemelor și elevii descoperă cum știința, tehnologia, ingineria și matematica le afectează viața de zi cu zi.

Elevii rezolva probleme descoperind modul în care știința, tehnologia, ingineria și matematica le afectează viața de zi cu zi.

LEGO® Education aduce, de asemenea, acest spirit creativ în cluburile de robotică, spațiile de programare și spatiile Maker, făcând bucuria descoperirii și mai accesibilă.

Soluțiile educaționale ale LEGO® Education sunt concepute ca instrumente flexibile, interdisciplinare, care stârnesc curiozitatea și sunt ușor de integrat în sala de clasă. Planurile de lecții care sunt direct legate de curriculum care oferă o varietate de experiențe de învățare, inclusiv învățare ghidată și lecții de rezolvare a problemelor, care sunt direct legate de întrebările și observațiile reale ale elevilor. Opțiunile de evaluare care sunt încorporate în cursuri ajută să se asigure că evaluarea are loc în timpul învățării, nu după.

Prin cursuri si planuri de lectii cu LEGO® Education, elevii școlii primare:

Învață să exploreze problemele și să găsească soluții
Dezvoltă abilități de colaborare și comunicare pe măsură ce își împărtășesc experiențele
Învață să trateze eșecul ca mijloc de culegere a informațiilor

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise