Suport cadre didactice

Aveți nevoie de mai multe informații, aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor in legatura cu produsele LEGO Education?

Completați Formularul de Contact și vă vom contacta in cel mai scurt timp! 

Alternativ ne puteti contacta telefonic: 021.32.32.106; 0731571308, sau prin e-mail: eecedu.ro@gmail.com

Despre noi

Incepand din anul 2015, compania noastra a devenit partener autorizat al LEGO® Education in Romania.

Produsele si solutiile educationale oferite sunt adecvate si utile pentru predarea si învătarea unor subiecte importante din programa scolara STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică), indiferent de nivelul de invatamant: primar, gimnazial, liceal, atat in unitati de invatamant public sau privat cat si pentru homeschool sau afterschool. 

Despre LEGO® Education

Anul acesta, LEGO® Education sarbatoreste 40 de ani de invatare hands-on.

Solutiile propuse au la baza colaborarea cu cadre didactice și specialiști in educație, pentru a oferi experiențe de învățare ludice, care aduc la viață în sala de clasă subiectele studiate și fac procesul de învățare distractiv și de impact. Soluțiile pentru predare și învățare practică hands-on, inspiră interesul pentru Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică (STEAM), pentru invatamantul preșcolar, gimnazial și liceal. Acestea se bazează pe sistemul LEGO® de învățare prin joc, combinat cu resurse digitale și materiale relevante pentru curriculum.


Oferind o gamă diversificata de resurse educaționale fizice și digitale care încurajează elevii să gândească creativ, să motiveze sistematic și să exprime liber potențialul de a-și modela propriul viitor, LEGO Education este axat pe a ajuta elevii să-și creeze încrederea în învățarea STEAM – Build Confidence.

Ce este Robotica STEAM?

În februarie 2019, Harris Poll a efectuat un studiu cu 5.002 de studenți, 5.001 de părinți și 1.152 de profesori din 5 țări diferite din întreaga lume, în numele LEGO Education, pentru a înțelege rolul încrederii în sine în învățarea STEM – STEAM . Rezultatele au relevat că mai puțin de 1 din 5 studenți se simt „foarte încrezători” atunci când se ocupă de problemele legate de STEAM – și că utilizarea instrumentelor de învățare hands-on poate îmbunătăți învățarea rezultate și pregătește elevii pentru viitor. Acest lucru este un lucru pe care atât profesorii cât și studenții sunt de acord, 95% dintre educatori și 89% dintre studenți spun că dezvoltă mai multă încredere în sine în STEAM robotizat prin activități practice.

Confidence is key!

Rulează videoul

Cheia înțelegerii: Lipsa increderii de sine împiedică elevii să învețe. Avem nevoie de învățare practică pentru a construi încredere și a îmbunătăți rezultatele învățării care pregătesc elevii pentru viitor.

In prezent exista un decalaj important și critic care trebuie închis, cu milioane de locuri de muncă care așteaptă studenții cu cunostinte STEAM în următorii 10 ani. Profesorii afirma insa ca doar 21% din elevii au abilitățile practice necesare pentru a avea succes.

eecedu va pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a introduce STEAM și robotica în activitățile educationale.

Citeste sondajul complet  aici

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise