Suport cadre didactice

40 de ani de LEGO® Education​

Anul acesta, LEGO® Education sarbatoreste 40 de ani de invatare hands-on.

Soluțiile educaționale propuse au la baza colaborarea cu cadre didactice și specialiști in educație, pentru a oferi experiențe de învățare ludice, care aduc la viață în sala de clasă subiectele studiate și fac procesul de învățare distractiv și de impact.

Resursele propuse pentru predare și învățare practică hands-on, inspiră interesul pentru Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică (STEAM), pentru invatamantul preșcolar, gimnazial și liceal. Acestea se bazează pe sistemul LEGO® de învățare prin joc, combinat cu resurse digitale și materiale relevante pentru curriculum.

 

Rulează videoul

Oferind o gamă diversificata de resurse educaționale fizice și digitale care încurajează elevii să gândească creativ, să motiveze sistematic și să exprime liber potențialul de a-și modela propriul viitor, LEGO Education este axat pe a ajuta elevii să-și creeze încrederea în învățarea STEAM – Build Confidence.

Construiti increderea elevilor in educatia STEAM cu LEGO® Education

Rulează videoul

LEGO® Education ofera experiente captivante in educatia de tip STEAM elevilor din clasele primare, invatamnt gimazial si liceal si deasemenea, prin intermediul competitiilor si a cluburilor dedicate.

Solutiile LEGO® Education ajuta profesorii sa creeze un mediu in care elevii dobandesc incredere invatand prin joaca si stimuleaza dezvoltarea creativitatii, a gandirii critice si incurajeaza lucrul in echipa.

Avand planuri de lectie ample, aliniate cu ultimile standarde, ghiduri pentru incepatori, suport pentru profesori si oportunitati pentru dezvoltare profesionala, solutiile LEGO® Education sprijina educatorii, invatatorii si profesorii sa implice elevii in lectiile STEAM indiferent daca acestia sunt prezenti in clasa sau invata de la distanta.

În februarie 2019, Harris Poll a efectuat un studiu cu 5.002 de studenți, 5.001 de părinți și 1.152 de profesori din 5 țări diferite din întreaga lume, în numele LEGO Education, pentru a înțelege rolul încrederii în sine în învățarea STEM – STEAM . 

Rezultatele au aratat că mai puțin de 1 din 5 studenți se simt „foarte încrezători” atunci când se ocupă de problemele legate de STEAM – și că utilizarea instrumentelor de învățare hands-on poate îmbunătăți procesul de învățare si rezultatele obtinute, pregatind in acelasi timp elevii pentru viitor. 

Utilizarea instrumentelor si resurselor de invatare hands-on, duce la crestea increderii in educatia STEAM, este un lucru cu care atât profesorii cât și studenții sunt de acord, 95% dintre educatori și 89% dintre studenți spun că dezvoltă mai multă încredere în sine în abordarea de subiecte STEAM prin desfasurarea de activități practice.

Confidence is key!

Rulează videoul

Cheia înțelegerii:

Lipsa increderii de sine împiedică elevii să învețe. Avem nevoie de învățare practică pentru a construi încredere și a îmbunătăți rezultatele învățării, care pregătesc elevii pentru viitor.

In prezent exista un decalaj important și critic care trebuie închis, cu milioane de locuri de muncă care așteaptă studenții cu cunostinte STEAM în următorii 10 ani. Profesorii afirma insa ca doar 21% din elevii au abilitățile practice necesare pentru a avea succes.

eecedu va pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a introduce STEAM și robotica în activitățile educationale.

Citeste sondajul complet  aici

Aveți nevoie de mai multe informații, aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor in legatura cu produsele LEGO Education?

Completați Formularul de Contact și vă vom contacta in cel mai scurt timp! 

Alternativ ne puteti contacta telefonic: 0731571308, 0740847514 sau prin e-mail: eecedu.ro@gmail.com

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise