LEGO® Education Prescolar - Invatare Timpurie

Construiti încredere și pregătiti copiii pentru școală și viață cu soluții creative, intuitive și versatile de la LEGO® Education

 

La LEGO® Education Preschool știm că dezvoltarea abilităților sociale și capacitatea de a colabora este esențială pentru succesul copiilor în școală și mai târziu în viață. Prin urmare, ne străduim să oferim experiențe de învățare relaxata pentru un set de grup colaborativ.

Resursele noastre preșcolare își iau punctul de plecare în cinci zone de învățare concentrate și sunt dezvoltate pentru a fi versatile și pentru a oferi valoare. Explorați posibilitățile și descoperiți modul în care copiii sunt încurajați intuitiv să învețe împreună caramida cu cărămidă.

Încurajarea învățării prin joc

Soluția LEGO® Education pentru învățarea timpurie STEAM, foloseste jocul pentru a dezvalui devreme lumea matematicii, a științelor și a competențelor lingvistice pentru copiii mici. Implicarea activa (Hands-On)  prin explorare captivanta cu cărămizi colorate LEGO® DUPLO®, aprinde curiozitatea naturală și atimuleaza dorinta de descoperire și investigație, în timp ce fețe jucăușe, activități cu povestiri și planuri de lecție bazate pe colaborare elev – profesor, ii ajută pe cei mai tineri studenți să isi dezvolte abilități sociale și emoționale care vor sta la baza unei vieti de învățare reușită.

 

Aboneaza-te la newsletter

Subscribe to our mailing list and get a special surprise